wyszukiwanie zaawansowane
1 » Polityka prywatności2

Producenci

Polecają nas

Opinie o sklepie BARJAS ELECTRONICS :
 
Opinie o użytkowniku Lukisara - Barjas.pl
 

 

Polityka prywatności

W związku z wejściem w życie 25 maja 2018 roku, ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO
I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku
z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia
dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO) chcę przekazać Ci kilka informacji:

Przede wszystkim zależy mi na zachowaniu Twojej prywatności oraz bezpieczeństwie Twoich danych
osobowych a także na zapewnieniu Ci możliwości realizowania wszystkich przysługujących Ci w związku
z RODO praw w trakcie złożenia i realizacji twojego zamówienia.

Kto jest administratorem Twoich danych?

Administratorem Twoich danych jest firma F.H.U. "BARJAS" Barbara Jasikowska adres: 44-100 Gliwice,
ul. Czajki 23/24 NIP:631-139-17-21.

Skąd mamy Twoje dane?

Otrzymaliśmy je od Ciebie podczas zakładania konta w celu złożenia zamówienia.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu zrealizowania złożonego zamówienia. Kontaktujemy
się poprzez dostępne kanały komunikacji, w szczególności i za Twoją zgodą - przez e-mail oraz telefon
w celu sfinalizowania złożonego zamówienia. Dane nie są wykorzystywane w innym celu.

Jak długo przechowujemy Twoje dane osobowe?

Przechowujemy Twoje dane osobowe przez czas obowiązywania umowy zawartej z Tobą,

a także po jej zakończeniu, w celach:

dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy,

wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności
podatkowych i rachunkowych,

maksymalnie przez okres 10 lat od dnia zakończenia wykonania umowy.

Jakie są Twoje prawa w stosunku do danych?

    • prawo dostępu do danych osobowych,

    • prawo do sprostowania danych osobowych,

    • prawo usunięcia danych osobowych (prawo do bycia zapomnianym),

    • prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych,

    • prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych,

    • prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie i w dowolny sposób

    • prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna
      Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia.

Z kim kontaktować się celu realizacji swoich praw?

Proszę kontaktować się z administratorem danych:

mail: barjas1@wp.pl

tel: 604 091 571


Nasz sklep internetowy korzysta również z tzw. plików cookies (ciasteczka). Klient w każdej chwili może wyłączyć
w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych
przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego sklepu.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy jedynie wówczas, gdy klient wyraził na to zgodę. Dotyczy to
w szczególności newslettera wysyłanego na adres e-mail do klienta, jeżeli potwierdzi On wyraźnie akceptację
na otrzymywanie informacji o nowościach i aktualnych promocjach. Materiały te dotyczą wyłącznie oferty
naszego sklepu.


Przejdź do strony głównej

Kontakt

  • F.H.U. "BARJAS "
    Barbara Jasikowska
    NIP: PL 631-139-17-21
  • E-mail:barjaspl@gmail.com
  • Telefon604-091-571
    690-091-571
  • Fax32/232-41-62
  • Godziny działania sklepucodziennie: 8.00 - 16.00 informacje: 24 h
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl